Tuinvragen beantwoord met online tuinadvies

Loop je rond met een brandende tuinvraag over de tuin die je graag zou willen aanleggen bij je nieuwe huis? Of hoe je de tuin die er nu zo sip bij ligt wat kunt opvrolijken? Dan is online tuinadvies misschien wel iets voor jou! Zo hoef je geen gesprek in te plannen met een tuinontwerper en heb je toch snel en vakkundig antwoord op jouw vraag!

Vakkundig antwoord van een tuinontwerpster

Marjan de Koning van tuinontwerp bureau Florera heeft al ruim 25 jaar ervaring met het ontwerpen van tuinen en het geven van tuinadvies. In haar jaren als tuinontwerpster heeft ze al een hoop klanten blij gemaakt met prachtige tuinen van alle soorten en maten. Ze krijgt echter ook vaak vragen van mensen die een tuinvraag hebben, maar niet direct behoefte aan een duur gesprek met een tuinontwerper. Ze willen direct vakkundig antwoord op hun vraag, zodat ze er zelf mee aan de slag kunnen. Daarom heeft Marjan de Koning nu iets nieuws bedacht: online tuinadvies, voor slechts tien euro.

Hoe werkt online tuinadvies?

Ga naar de pagina over online tuinadvies op de website van Florera en vul het contactformulier onderaan de pagina zo volledig mogelijk in. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail in je inbox waarop je kunt reageren als je ook graag foto’s meestuurt die jouw tuinvraag ondersteunen. Marjan de Koning leest vervolgens aandachtig jouw vraag en bedenkt of zij kort en bondig advies kan geven over jouw probleem in de tuin. Als dat het geval is, mailt ze je zo spoedig mogelijk met een goed antwoord op jouw vraag. Als de vraag te uitgebreid is, zal ze contact met je opnemen om te bespreken wat de beste manier is om antwoord te geven op jouw vraag. In sommigen gevallen betekent dat, dat er toch (op korte termijn) een afspraak zal worden gepland. Zo heb je altijd een goed advies voor jouw probleem, waarmee je aan de slag kunt!

Leave a Comment